Restoration of part of the ex-stables of Palazzo BorromeoCesano Maderno

Additional Info

Abstract:
The project involves the recovery of a portion on the ground floor of the south wing of the historic residence of the Borromeo family now owned by the city council. The projects objectives were the creation an office with information desk (front office) adjacent the main courtyard, setting up a multi-purpose hall in the "Room with columns", reordering of the public toilets and paving the inner courtyard.
Servives rendered:
Developed Design, Working drawings, Costruction supervision and Site safety
Date:
2012-2014
Utilizziamo cookie tecnici e di profilazione (anche di terze parti) per migliorare la tua esperienza su questo sito. Continuando la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie; in alternativa, leggi l'Informativa Estesa e scopri come disabilitarli.Utilizziamo cookie tecnici e di profilazione (anche di terze parti) per migliorare la tua esperienza su questo sito. Continuando la navigazione accetti l'utilizzo dei cookie; in alternativa, leggi l'Informativa Estesa e scopri come disabilitarli.